Tokotulokset

2016

Tottelevaisuuskoe Vantaalla 22.5.2016
Tuomari: Pernilla Tallberg

Koiviksen virallisets tottelevaisuuskokeet kisattiin kauniissa kesäsäässä sunnuntaina 22.5. Koivislaisia koirakoita oli kisassa mukana kolme.

Tulokset löytyvät täältä: TULOKSET

Onnea menestyneille!

2015

Tottelevaisuuskoe Vantaa 15.8.2015
Tuomari: Pernilla Tallberg

 Koivis järjesti viralliset tottelevaisuuskokeet uusilla säännöillä. Koiviksen omia koirakoita oli hienosti mukana viisi koirakkoa. Tässä tulokset kokonaisuudessaan: TULOKSET

Tottelevaisuuskoe Vantaa 13.5.2015
Tuomari: Pirkko Bellaoui

 Koiviksen koirakot niittivät menestystä omissa kokeissaan kotikenttäedun voimin.

Avoimen luokan voittoon suoriutuivat hienosti Hanna Stammeier ja tsekinpaimenkoira Proto ykköstuloksella 174p. Heille lisäksi kunniapalkinto.

Alokasluokassa Katri Ristimäki ja bordercollie Uno tekivät huikean kisauran depyytin voittamalla luokan ykköstuloksella pistein 192.5. Myös heille kunniapalkinto.

Onnea molemmille menestyksestä ja muillekin hyviä tuloksia tehneille!!

Tottelevaisuuskoe Vantaa 24.1.2015
Tuomari: Anne Nokelainen

AVO1 2.sija 174,5p. shetlanninlammaskoira Tulihännän Bohemian Rhapsody “Peppi” ja Tiina Tynys

Tiina ja Peppi pokkaamassa hopeaa. Kuva: Hanna-Mari Kinnunen

Tottelevaisuuskoe Espoo 6.1.2015
Tuomari: Carina Savander-Ranne

ALO1 KP TK1 1.sija 188p. suomenlapinkoira Taivaannastan Wappuzhampanja “Nuka” & Eeva-Liisa Kuru
AVO1 169p. novascotiannoutaja Belle Fox Be Jackson “Luca” & Lotta Blomqvist
VOI3 221p. novascotiannoutaja Ainstainin Bios Kunnossa “Tyyne” & Hanna-Mari Kinnunen

2014

Omalla kentällä pidetyissä virallisissa tokokokeissa 18.5. nähtiin Koiviksen koirakoita jokaisessa luokassa.

Alokasluokassa kisasivat Tiina Tynys ja shetlanninlammaskoira Peppi (Tulihännän Bohemian Rhapsody). He sijoittuivat hienosti pronssille ykköstuloksella 172p. Samassa luokassa kisasivat Tuuli Sistonen ja australianpaimenkoira Xena (Black Zone’s Legal Defender). Heille ykköstulos pistein 166. Eeva-Liisa Kuru ja suomenlapinkoira Nuka (Taivaannastan Wappuzhampanja) suorittivat kokeen kakkostuloksella ja pisteitä 142.

Avoimessa luokassa kilpailivat Lotta Blomqvist ja novascotiannoutaja Luca (Belle Fox Be Jackson). He nappasivat hopeaa ykkösluokan tuloksella pistein 164.
Niin ikään avoimessa luokassa kisasivat Sari Järvi ja pitkäkarvainen collie Kofi (Maple Yard Darude), kolmostulos 126p sekä Tiina Väyrynen ja novascotiannoutaja Malla (Nauruparran Storm Princess), kakkostulos 146p.

Voittajaluokassa nähtiin Hanna-Mari Kinnunen ja novascotiannoutaja Tyyne (Ainstainin Bios Kunnossa). Heille pronssia kakkostuloksella 249p.

Erikoisvoittajaluokassa kisasivat Sari Järvi ja pitkäkarvainen collie Tinka (Black Sara’s True Love). He jäivät valitettavasti ilman tulosta pistein 85p.

Koepäivä oli helteinen ja aurinkoinen. Olosuhteet olivat varmasti koirakoille haastavat, mutta hyvällä fiiliksellä mentiin! Syksyn virallisiin kokeisiin sitten vielä sankemmalla koivisjoukolla mukaan!

Kaikki tulokset ovat nähtävissä täällä.