Mukaan treenamaan

Koulutusryhmämme ovat pääsääntöisesti täysiä. Mahdollisista vapautuvista paikoista ja uusista ryhmistä ilmoitetaan erikseen ajankohtaista-osiossa.

Koulutuksiin ilmoittautuminen

Koulutukset ovat jäsenillemme maksuttomia, joskaan jäsenmaksu ei automaattisesti oikeuta koulutuspaikkaan. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ei-jäsenten jäsenasiat hoidetaan kuntoon, jos/kun kurssipaikka vahvistuu.

Ennen ilmoittautumista avoinna olevalle kurssille, tutustu kyseisen kurssin tai ryhmän esittelyyn, jotta osaat hakea sinulle oikean tasoiseen koulutukseen.

Koivukylän koiraharrastajat käyttää harrastustoiminnassaan myClubia ja avoimille kurssille haku tapahtuu tämän järjestelmän kautta.

Lisätietoja koulutuksesta voi kysellä sähköpostitse: koivukoulutus@gmail.com

Yhteistyötestaus

Vakituisiin treeniryhmiin pääsevät valitaan yhteistyötestin perusteella. Testissä testataan koiran ja ohjaajan yhteistyön tason riittävyys haettuun koulutusryhmään. Testissä testataan mm.

  • koiran kontakti ohjaajaan
  • luoksetulo
  • paikallaolo
  • koiran kiinnostus ohjaajaan
  • ohjaajan toiminta koiran kanssa

Agilityssä kiinnitetään huomiota myös koiran ylipainoon. Testissä ei vaadita tokomaisia suorituksia tai tehtäviä ja koiraa saa palkata testin aikana.

Testin tarkoituksena on valikoida koirakoita, joiden keskinäinen yhteistyö toimii. Vakituisissa koulutusryhmissä ei enää treenata perusosaamista kuten koiran kontaktia ohjaajaan tai luoksetuloa.