Agilitytulokset

2016

Koiviksen omat koirakot Tuuli ja Xena (maxi3), Nina ja Lennu (maxi2) sekä Tiina ja Peppi (medi1) niittivät menestystä seuran järejstämissä virallisissa kiloissa. Katso kisojen täysi tuloslista.

Koivukylän koiraharrastajien maksi-joukkue Hanna Stammeier ja Proto, Emma Sjölund ja Valo, Tuuli Sistonen ja Xena sekä Anne Pullinen ja Sylvi sijoittui upeasti 37. sijalle 96 joukkueesta Agilityn SM kisoissa. Onnea!

2015

Agilityn vuoden 2015 kisakausi on lähtenyt käyntiin ennätyksellisellä määrällä oman seuran osanottajia!

Helsingin agilityurheilijoiden järjestämissä kaksipäiväisissä toukokisoissa Koivista edusti iso joukko agikoirakoita jokaisessa luokassa ja molempina päivinä. Ykkösluokassa kisasivat medeissä Laura Merivirta ja brasilianterrieri Lyyli. Heille tuloksena A-agilityradalta 10 ja sijoitus 12. sekä B-agilityradalta pronssia tuloksella 5.
Ykkösten maxiluokassa edustettiin Koiviksen väreissä urakalla. Agilityn kisauransa aloittivat kerrassaan hienosti Hanna Stammeier ja tsekinpaimenkoira Proto. He taituroivat radalla kahden LUVA-tuloksen arvoisesti! A-agiradalta tulos -10.72s. ja palkintosijalle 3. C-agilityradalla he olivat kuudensia tuloksella -4.6s. Tuuli Sistoselle ja australianpaimenkoira Xenalle niin ikään kaksi LUVA-tulosta B- ja C-agilityradoilta tuloksin -14.84s. ja -14.19s., sijoitukset 2. ja 3.
Nina Santaharju ja australianpaimenkoira Lennu nappasivat tulokset 5 sekä A-, että B-agilityradoilta. Jonna Peltonen ja bordercollie Vilja sijoittuivat B-agilityradalla kuudenneksi LUVAn arvoisella tuloksella -11.17s. Lapinporokoira Kitka ja Katja Torn urakoivat myös kolme agilityrataa, mutta jäivät tällä kertaa tuloksitta.

Mini 2 luokassa kisasivat Paula Luomala ja länsigöötanmaanpystykorva Likka. Heille B-agilityradalta voitto tuloksella -10.69s.

Maksi 2 luokassa Tuuli Sistonen ja punainen irlanninsetteri Lara tulivat B-agilityradalla toiseksi tuloksella -4.54 ja nousivat SERTin kera kolmosluokkaan.

Seuraavana päivänä kolmosluokassa starttasivat ensimmäistä kertaa ylimmässä luokassa Anitra Hankila ja samojedi Nyyti sekä Tuuli Sistonen ja punainen irlanninsetteri Lara. Tuulille ja Laralle tulos 6.48 ja sijoitus 12. ja Anitralle ja Nyytille tulos 8.53 ja sijoitus 13.
E-agilityradalla nollatuloksen -1.88s. tehtailivat Emma Sjölund ja novascotiannoutaja Valo. Heille sijoittuivat kahdeksansiksi. Myös Anne Pullinen ja australianpaimenkoira Sylvi edustivat maxi kolmosissa Koivista, mutta valitettavasti tuloksena pari hylättyä rataa.

Onnittelut kaikille startanneille ja tuloksia tahkonneille ja menestystä tuleviin kisoihin!!

2014

Koiviksen agittajat ovat tänä kesänä ansioituneet radoilla ja luokkanousuja on saatu juhlistaa useampia!!

I-HAHin syyskisoissa 7.9. maxi 1-luokassa kisanneet Emma Sjölund ja novascotiannoutaja Valo (Always Happy Leo Lion) sijoittuivat A-agilityradalla toiseksi, ansaitsivat SERTin ja nosivat kisaamaan kakkoslouokkaan. Samoissa kisoissa ylemmässä luokassa he voittivat vielä hyppyradan tuloksella 10. Paljon onnea!!

Kirkkonummella 24.8. KKK:n kisoissa mini 2-luokkalaiset Esa Lehtinen ja Welsh corgi cardigan Tera (Big-Wood’s Cattitude) voittivat ensin hienosti C-hyppyradan saaden LUVAn ja perään vielä upea nolla B-agiradalta ja hopeasijoituksella SERTi ja nousu kolmosiin. Onnittelut!!

JAU:n agikisat Tuusulan Hyrylässä 3.8.2014

Helteiset agilitymittelöt kisattiin Tuusulan Hyrylässä! Koiviksella oli taas useampi koirakko edustamassa ja paikan päälle oltiin saatu kannustusjoukkojakin! Kisauransa maksiluokassa starttasivat Tuuli Sistonen ja australianpaimenkoira Xena (tällä kertaa saldona hylätyt radat) ja Nina Santaharju ja australianpaimenkoira Lennu. Ninalle ja Lennulle upeasti ensimmäisistä kisoista heti nollatulos ja LUVA!

Kakkosluokassa kisasivat medeissä Noora Haakana ja shetlanninlammaskoira Retu! Heille upea suoritus agiradalta, tuloksena hopeaa ja SERT! Koivukylän koiraharrastajat saivat näin uuden kolmosluokan koirakon, onnittelut!!
Maksiluokassa kisasivat Tuuli Sistonen ja punainen irlanninsetteri Lara ja Anitra Hankila ja samojedi Nyyti, mutta he eivät sijoittuneet.

JAU:n agikisat 24.5.2014

Jos kuun alussa Kivikossa kisattiin räntäsateessa, niin nyt kolmea viikkoa myöhemmin oli hieman toisenlaiset olosuhteet. Aurinko porotti ja hiekkakenttä oli paahteinen, kun Järvenpään agilityurheilijat ry järjesti helteisessä Tuusulassa viralliset agikisat. Koivikselta saatiin taas mukavan runsas osanotto sekä kisaamaan että kannustamaan! Eikä helle onnistunut viemään mehuja kaikilta koirakoilta, vaan kotiinviemisenä oli hienoja tuloksia.

Ykkösissä menestystä niittivät Hanna Sillanpää ja Peta. Peta nappasi elämänsä toisista agikisoista hienosti nollavoitot Mini1 luokassa sekä agi- että hyppyradalta! Loistavasti on alkanut kisaura tältä kaksikolta!

Kakkosissa palkintosijoille ylsivät Mini2 luokassa Esa Lehtinen ja Tera, jotka saivat kultaa ja pronssia agiradoilta tuloksin 5.
Maksi2 luokassa kisanneet Anitra Hankila ja Nyyti olivat B kisassa tuloksella 10 sijalla 9 ja nappasivat pronssia A kisassa nollatuloksella, mutta harmillisen niukalla, hieman päälle sekunnin, yliajalla.
Samassa luokassa kisanneet Tuuli Sistonen ja Lara keräsivät A kisassa 15 virhepistettä sijoittuen kuudensiksi ja B kisasta tuloksena oli Hyl.

Anne Pullista ja Sylviä ei kuumuus haitannut ja he vetivät agiradat hyvällä sykkeellä. Harmillisen täpärät Hylyt kuitenkin molemmista kisoista tuloksena.

Tulokset ilmestynevät jossain vaiheessa kokonaisuudessaan JAUn kotisivujen tuloksiin.

IHAH toukokisat 3.5.2014

Säät eivät suosineet, mutta Koiviksen agikoirakot niittivät menestystä ja viitosia I-HAHin toukokisoissa!

Ykkösissä Hanna Sillanpää ja Peta (mini) ylsivät agiradalla pronssille tuloksella 5.

Kakkosluokassa kisasivat Esa Lehtinen ja Tera (mini) Noora Haakana ja Retu (medi), Anne Pullinen ja Sylvi (maksi) ja Tuuli Sistonen ja Lara (maksi).

Esa ja Tera rohmusivat palkintoja kaikilta radoilta, joihin osallistuivat. Viitosen tuloksilla oli kotiinviemisinä kaksi ykkössijaa ja yksi hopea. Noora ja Retu olivat kahdella agiradalla nollatuloksilla sijoilla 4 ja 5. Anne ja Sylvi nappasivat hyppyradan hopean tuloksella 5. Tuuli ja Lara saivat agiradoilta hopeaa tuloksella 5 ja viidennen sijan vähän reilummalla virhepistesaldolla.

Tarkemmat tulokset ja ratapiirrustukset löytyvät I-HAHin kotisivuilta!